Contact

Je kunt contact met Petra Bijl opnemen:

Telefoon: 06 22 52 40 66

E-mail: info@talentia.nl

Petra Bijl op LinkedIn

View Petra Bijl's profile on LinkedIn

Petra Bijl op Facebook

facebookicon.jpg

 

Talentia richt zich op organisaties en houdt zich bezig met transformatie-, vitaliteits- en leiderschapsvragen en richt zich op het vrijmaken van volledig potentieel binnen organisaties.

Transitie- , verander- en talentmanagement

Transitie- , verander- en talentmanagementHeb je vragen op het terrein van organisatie-ontwikkeling, MD, herinrichting, HR of persoonlijk leiderschap verankering? Strategische verander- en transitieopdrachten gericht op de organisatie in haar kracht brengen is de kernaktiviteit van Talentia van oudsher, op interim en projectbasis. Hoe breng je de mensen en de organisatie in beweging? Sturen op resultaat op basis van een heldere analyse, met tegelijkertijd aandacht voor verbinding, enthousiasmeren en bezieling.  Medewerkers en organisatie in verbinding brengen met hun persoonlijk leiderschap, met regie over vitaliteit en welbevinden, vormt de basis voor talentmanagement.

 

Strategisch Transitieadvies

Je zoekt een sparring partner als bestuurder, ondernemer of Raad van Toezicht bij een grote transitie, waar mogelijk ook andere partners in betrokken zijn. Onze programmamanagement- en interimervaring zetten we graag in om samen met jou een goede analyse te maken en plan van aanpak hoe je de transitie het beste kunt gaan organiseren met optimale inzet van de in- en externe capaciteit en hoe de processen te stroomlijnen. Strategisch Transitieadvies is vooral zinvol bij complexe veranderingen met meerdere spelers. In de uitvoeringsfase zorgen we desgewenst voor aanvullend goed verandermanagement vanuit ons netwerk en begeleiden we die inzet tot aan de afronding. Onderdeel van het Strategisch Transitieadvies kan een Systemische Organisatiescan zijn.