Contact

Je kunt contact met Petra Bijl opnemen:

Telefoon: 06 22 52 40 66

E-mail: info@talentia.nl

Petra Bijl op LinkedIn

View Petra Bijl's profile on LinkedIn

Petra Bijl op Facebook

facebookicon.jpg

 

Persoonlijke Coaching

De mensen die bij mij komen hebben levens- en werkvragen. De kernvraag draait meestal om persoonlijk leiderschap, vitaliteit hervinden en/of transformatie. Tijdens de coachingssessie zoeken we samen naar jouw kern en jouw kracht om van daaruit weer leiderschap te krijgen en te nemen over je eigen leven. Je krijgt helder welke patronen je belemmeren en welke onbenutte talenten en krachtbronnen je kunt inzetten om je volledige potentieel te benutten en hoe deze om te buigen tot een hernieuwde kracht.  We maken ze bewust, bespreekbaar en zorgen voor directe transfer naar de dagelijkse werkelijkheid. Helderheid en innerlijke rust creëren, waardoor je vanuit een verruimd blikveld nieuwe keuzes maakt, die je helpen je volledige potentieel vrij te maken.

Alle coachingstrajecten van Talentia zijn op maat en zijn gericht op vergroten van vitaliteit en gezondheid en op het ontwikkelen en realiseren van je volledige potentieel. Er wordt multidisciplinair gewerkt.

Meer weten? Intake voor deze coaching kan per direct. Neem contact op mij of meld je aan voor een intakegesprek

5540332691 678743db1b o

Groepscoaching voor organisaties/directieteams (op maat)

Groepscoaching voor (directie)teams bieden we open en aansluitend aan op trainingen. Deze effectieve methodiek helpt om elkaar te supporten in je leiderschap en het geleerde te integreren in de dagelijkse praktijk. 

Meer weten? Intake voor deze groepscoaching kan per direct. Neem contact op mij of meld je aan voor een intakegesprek