Petra

Petra Bijl, eigenaar Talentia sinds 2001

 

Jezelf zijn is genoeg, dat lijkt simpel, maar over die zin heb ik 50 jaar gedaan. Ik ben een Pippi Langkous, eigenzinnig en dol op spelen. Maar ook een idealist a la Mandela. Mijn leerweg als leider, veranderkundige, moeder en trainer, deel ik graag met jullie. Met “De moed van imperfectie, laat gaan wie je denkt te moeten zijn” van Brené Brown, als inspiratie. Als trainer breng ik je letterlijk en figuurlijk in beweging en komen we snel tot jouw kern, met veel plezier gaan we samen op reis naar het onbekende. Ik stimuleer je dat te gaan doen waar je werkelijk blij van wordt, je innerlijke bezieling te vinden en te realiseren in je leiderschap. Al spelend in de natuur.

 

Ik zet systemisch werk, dans en muziek in om lichaamsbewustzijn te ervaren en ontwikkelen, als basis voor je verdere groei. Transformatie-, vitaliteits- en leiderschapsvragen zijn mijn specialiteit. Met mijn achtergrond als Sociaal Psychologe, bedrijfs- en veranderkundige weet ik individuele vragen in een breder kader te plaatsen. Recent heb ik mij aangesloten bij Trans Personal Psychology. Ik ben gecertificeerd als CSR Coach (Chronische Stress Reversal), en ben gecertificeerd in het gebruik van L&D support methodieken. Lees hier mijn c.v.

 

Mijn ervaring en diepe interesse in praktische helende manieren van werken en het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn zet ik in om je te helpen dat ook zelf te realiseren. Dans heeft een positief effect gehad op mijn welbevinden en zelfs op mijn gewrichtsklachten. Ik nodig mensen met (chronische) pijn of herstellend van een ziekte dan ook van harte uit. Lees hier het interview met mij in het reuma magazine "In Beweging" van december 2012. 

 

Naast mijn werk voor Talentia ben ik lid van de Raad van Toezicht van Oxfam Novib, ben lid van de netwerken Aandacht voor Echt, het Spiegelgenootschap, heb me aangesloten bij VOOR en ben lid van de Vereniging Biodanza Nederland.  

 

7870700022 fa39752e4a oMet wie werkt Talentia samen?

 

Bij de systemische organisatiescan werk ik samen met Simon van Dijk

Mijn favoriete locatie voor training is Ferme de Frandeux en Chateau Frandeux in Belgie. 

Mijn website is tot stand gekomen met de hulp van Sonja Kamer van dsignkamer, en is gebouwd door Petra Andriessen & Eric Tiggeler.